Bolni čukljevi? Imamo rješenje za to - Hallu Motion!

Bolni čukljevi? Imamo rješenje za to - Hallu Motion!

Deformirana stopala, poteškoće s kombiniranjem cipela, ogrebotine, bolovi tijekom hodanja... Jako dobro znaš te poteškoće? Zahvaljujući korektoru Hallu Motion riješit ćeš ih se u 4 tjedna!

Kako je to moguće? Djelovanje korektivnog aparata Hallu Motion se temelji na specijalnoj konstrukciji koja stupnjevito likvidira čukljeve, na prirodan način ispravljujući deformirani prst. Korektor je napravljen od ortopedske plastike koja se prilagođava obliku i veličinu stopala a zahvaljujući pritiskivanju promjenjenog prsta omogućava jednostavno ispraviti nastale promjene. Osim liječenja čukljeva aparat olakšava bolove, uklanja upalu, smanjuje otekline i nagnječenja oko promjenjenog područja te ojačava skočni zglob. Na taj način vraća udobnost hodanja i zaustavlja nastanak daljnjih promjena.

 

Klinički potvrđena učinkovitost

Djelovanje Hallu Motion detaljno je istraženo – na temelju dugogodišnjih testova dokazano je da korektor u 10 dana poboljšava cirkulaciju u stopalima, vraćajući lakoću hodanja. Nakon 2 tjedna smanjuje napetost i otekline koje prate čukljeve. Nakon mjesec dana prst se počinje vraćati u ispravan položaj, nestaju ogrebotine a zglobovi jačaju čak do 80%. S obzirom na primjećenu učinkovitost korektivni aparat preporučuju kako ortopedi tako i specijalisti s područja podologije (grana medicine koja se bavi istraživanjem i liječenjem poremećaja građe stopala).

 

 

Jedinstvenost djelovanja

Na rastuću popularnost ove metode utječe također činjenica da se ona može koristiti u bilo koje doba dana, s bilo kojom vrstom obuće i neovisno o veličini stopala. Jedine kontraindikacije su dijabetes te problemi s cirkulacijom. Korektivni aparat ne bi smjele koristiti niti maloljetne osobe. U svim ostalim slučajevima on može biti sigurna alternativa kirurškim zahvatima – pogotovo tada kada deformacija nije velika ali neovisno od toga uzrokuje nelagodu i poteškoće s hodanjem. Pri kupnji korektora treba jedino imati na umu da se njegovo djelovanje treba upotpuniti odgovarajućom prevencijom: odustati od cipela na visoku petu, u slučaju spuštenih stopala izvoditi odgovarajuće vježbe, a kod pretjerane tjelesne težine ili pretilosti – držati dijetu. Ako na taj način povežemo medicinska sredstva i preventivna sredstva, možemo se nadati iznenađujuće brzim rezultatima.