Mršavite brzo i učinkovito s Nutrition

Mršavite brzo i učinkovito s Nutrition

Tražite prirodan preparat koji će pomagati u procesu mršavljenja i regulirat će rad Vašeg organizma? Probajte Nutrition – zaboravite nepotrebne kilograme!

Dijetalni dodatak Nutrition je nastao za osobe koje imaju probleme se prekomjernom tjelesnom težinom, prekomjernim apetitom, visokom razinom kolesterola i nepravilnostima u djelovanju probavnog sustava. Zahvaljujući kompoziciji prirodnih biljnih ekstrakata i mineralnih sastojaka regulira funkcioniranje organizma u svim navedenim područjima:

- ketoni od maline imaju pozitivan utjecaj na metabolizam i uzrokuju intenzivniju proizvodnju lipolize, koja zaustavlja rast tjelesne težine.

- zeleni čaj očišćava organizam od toksina, pobuđuje želudac da bi izlučivao probavne kiseline, zaustavlja razvoj bakterija, odstranjuje nepotrebne proizvode metabolizma

- afrički mango – zahvaljujući visokom sadržaju vlakna – poboljšava peristaltiku crijeva i poboljšava probavu

- ekstrakt iz voća Acai ima antioksidacijske učinke, jača osjećaj zasićenosti i ima pozitivan utjecaj na metabolizam

- ocat od jabuke pobuđuje izlučivanje želučanih kiselina i probavnih enzima, te ubrzava odstranjivanje hrane iz crijeva, ograničava apsorpciju masti i kolesterola

- morske alge čiste organizam od toksina, poboljšavaju metabolizam i utječu na elastičnost kože

- grejpfrut regulira proces probave i peristaltiku crijeva

- jod utječe na pravilan rad štitnjače koja proizvodi hormone koji pobuđuju metabolizam

- krom ubrzava gubljenje masnog tkiva, regulira razinu šećera u krvi, smanjuje apetit

- guarana djeluje na pobuđujući način, reducira umor koji je nastao kao rezultat brzog gubljenja masti

Spajajući s odgovarajućom dijetom i fizičkom aktivnosti Nutrition omogućuje znatno brže se riješiti nepotrebnih kilograma, a zahvaljujući sastojcima koji imaju direktan utjecaj na probavni sustav, poboljšava rad organizma i možemo se radovati boljem raspoloženju. Osim toga dopunjuje nedostatke mineralnih sastojaka koji imaju ključnu ulogu u tome da bi se sačuvala odgovarajuća kondicija pri mršavljenju. Da bi postigli najbolje efekte kure, preporučuje se primanje jedne kapsule Nutrition prije doručka i ručka. Treba pamtiti da zbog prisutnosti guarane dodatak ne bi smio biti rabljen prije spavanja.