Recite STOP borama pomoću LEFERY!

Recite STOP borama pomoću LEFERY!

Ako je pogled u ogledalo svako jutro muka za Vas, vrijeme je da upoznate svog novog prijatelja u borbi protiv bora – LEFERY Active Cell Regeneration.

Svaka od nas je svjesna rezultata vremena koje prolazi. Prve bore primjećujemo već oko tridesete godine (iako u stvarnosti proces starenja kože počinje već oko 25. godine života), ali s godinama nam je sve teže sakrivati se veće promjene ispod sloja šminke. Neovisno o tome dali imamo iskustva s borama ili nam one tek počinju donositi besanicu, riješenje je jedno – treba raditi na tom!

Da bi bili učinkoviti, treba odabrati kremu protiv bora koje neće davati rezultate samo na površini, ali koja će ući duboko u kožu i dati dugotrajne rezultate. Skoro se na tržištu pojavio tretman protiv bora LEFERY s revolucijskom formulom koja dolazi do razine DNA kože – na taj način ne samo izglađuje već postojeće bore, ali ne dozvoljava da nastaju nove. To je izuzetak među tradicionalnom kozmetikom za njegu kože, izrađen u suradnji s američkim geneticima i testiran na tisućama žaena.

 

 

Što je najvažnije pri svojoj neobičnoj učinkovitosti tretman LEFERY Active Cell Regeneration je preparat koji je siguran i nije štetan za kožu – sastoji se isključivo od neutralnih sastojaka. To su: hijaluronska kiselina (prisutna je u svakom organizmu čovjeka, njezin zadatak je vezivanje čestica vode, što osigurava koži odgovarajuću elastičnost i vlagu), kolagen (protein koji tvori vezivno tkivo kojeg proizvodnja u organizmu postepeno pada poslije 25 godine starosti, odgovara za elastičnost i mlad izgled kože), d-pantenol (navlažuje kožu i ubrzava njezinu regeneraciju), biljna ulja (zahvaljujući mnoštvu vitamina, minerala i masnih kiselina oživljavaju kožu i djeljuju protiv procesa njezinog starenja).

Tretman LEFERY se sastoji od dvije kreme: na dan i na noć. Može se koristiti za svaku vrstu kože i onu sa sklonostima prema alergijama, nema ograničenja što se tiče starosti – preporučuje se ženama sa zrelom kožom i onima koje žele preventivno djelovati da bi usporile proces starenja kože.