Trebate potporu u mršavljenju? Odaberite hlorogenu kiselinu

Trebate potporu u mršavljenju? Odaberite hlorogenu kiselinu

Mršavljenje nije lak proces u kojem vidimo efekte već nakon nekoliko dana pravog odricanja. Da ne bi odustali i prebrzo se predali, vrijedi koristiti za svoja djelovanja odgovarajuče pomoćnike – dijetalne dodatke. Jedan od njih je CGA800.

Hlorogena kiselina (chlorogenic acid, skraćeno CGA) je prirodna tvar koja je sadržana u takvim biljkama kao što su artičoke, kopriva ili sušene šljive. Kao najbogatiji izvor su zrna kakaa – i to ona su osnova sastava dijetalnog dodatka CGA800.

Kako djeluje hlorogena kiselina?

Najvažnije – iz perspektive osobe na dijeti – djelovanje CGA je njegov dobar utjecaj na metabolizam glukoze koji uzrokuje smanjenje apsorpcije šećera. To znači da u organizmu se odlaže manje masti, a jelo koje jedemo osigurava osjećaj sitosti dulje. Druga isto tako bitna prednost hlorogene kiseline su njegove pročišćavajuće i antioksidacijske osobine – sistematična primjena CGA osigurava odstranjivanje toksina iz organizma, što uzrokuje ne samo bolji osjećaj, ali i poboljšanje metabolizma, brže spaljivanje masti i također smanjenje celulita. Ne možemo također zaboraviti na antibakterijsko djelovanje kiseline – dobra „nuspojava“ uporabe dodatka koji sadrži hlorogenu kiselinu može dakle biti zaštita od nekih bolesti kao na primjer upala grla.

Hlorogena kiselina – najbolji izvor hlorogene kiseline

Da bi bili sigurni da postignemo sve gore navedene koristi koje proizlaze iz primanja hlorogene kiseline treba uzeti siguran dijetalni dodatak koji sadrži odgovarajuću dozu CGA i u kojem nećemo naći dodatna sredstva koja mogu imati negativan utjecaj na naš organizam. Takav dijetalni dodatak je CGA800 u njegovom je sastavu isključivo prirodan ekstrakt od zrna zelene kave. To znači da njegova primjena je stopostotno sigurna i može ga primati svaka zdrava osoba neovisno o tome koliko želi izgubiti kilograma. Što je bitno CGA800 ima najveću koncentraciju hlorogene kiseline od dijetalnih dodataka koji se temelje na zelenoj kavi – to jamči vidljive rezultate već nakon nekoliko tjedana sistematskog korištenja.