Ulje Vivèse Senso Duo: prirodan način za zdravu i jaku kosu

Ulje Vivèse Senso Duo: prirodan način za zdravu i jaku kosu

Ispadanje kose je normalna faza u razvoju. Što raditi u slučaju kada kosa ispada u prekomjernim količinama? Kako ne dopustiti do potpunog ćelavljenja?

Ispadanje kose se pojavljuje pretežno kod muškaraca, ali sve više je moguće primjetiti taj problem i kod žena. Na ćelevljenja ima utjecaj mnogo čimbenika između ostalog loša dijeta, stres ili bolest. Kod žena utjecaja može imati i prekomjerna ingerencija u kosu (sušenje, ravnanje, uvijanje, farbanje).

Da bi spriječili ispadanje kose i mogli se radovati bujnom frizurom, našem organizmu treba dostaviti odgovarajuće sastojke i vitamine. U posljednje vrijeme se na tržištu pojavilo ulje Vivèse Senso Duo kojeg dvofazna formula jamči rezultat bujne i guste kose. Njegov učinak jamče u njemu sadržani aktivni sastojci, kao što su: Scutellaria baicalensis, kofein, ekstrakt od kamelije, ekstrakt od klica soje i pšenice i arginin, ulje od koštica bundeve i ulje od kokosa.

Scutellaria baicalensis poboljšava mikrocirkulaciju kože glave, pobuđuje istovremeno korijene kose da aktivnije proizvode sastavne dijelove kose. Povećava energiju ćelija i povraća prirodnu ravnotežu koži glave.

Kofein stimulira korijen kose, aktivirajući pri tome njegov čimbenik rasta. Osim toga blokira izlučivanje hormona koji odgovara za ćelavljenje.

Ekstrakt od kamelije zatvara ljuske kose štiteći je od starenja i mehaničkim oštećenjima njihove strukture. Ekstrakt od klica soje i pšenice dostavlja korijenima kose šećere potrebne za rast, razvoj i život kose.

Arginin povećava vene u koži glave i to ima pozitivan utjecaj na prokrvljenje korijena kose, koji počinje proizvoditi više kreatina (glavnoga sastojka kose).

Ulja od sjemena ruže, koštica bundeve i kokosa su bogati izvori mikroelemenata, vitamina A,E,C i zasićenih masnih kiselina. Pomažu pri revitalizaciji vlakna kose i uzrokuju da je njezina površina glađa, zahvaljujući tome kose ima ponovno sjaj.

 

 

Način uporabe Vivèse Senso Duo je jako jednostavan: dovoljno je utrljati ulje u kožu glave i ostaviti preko noći, ujutro treba oprati kosu i glavu. Ako se koristi barem 3 puta tjedno nekoliko mjeseci ne samo da učini da će kose prestati ispadati, ali također joj da zdrav izgled.